Bouwbedrijf voor betonbouw

Zoek verfrissing op in uw betonkelderOp warme dagen is er niets fijner dan wat verkoeling te zoeken in huis. Onze gouden regel voor iedereen die aan het bouwen is: integreer al tijdens de ruwbouwfase een prefab kelder in uw woning. Extra kosten zijn overbodig en uw kelder blijft niet alleen droog maar ook lekker koel tijdens langdurige hittegolven.

Niet getreurd voor mensen met een bestaande woning: ook daar hebben wij wat op gevonden. Een klare kelder in je tuin, onder uw tuinhuisje kan ook bijvoorbeeld. Dit kan dienen als man cave, wijnkelder of simpelweg als opbergruimte.

Bekijk eerst welk type kelder er past op uw woonoppervlak. Zo wordt prefab enkel gebruikt voor kleine kelders omdat deze vloer uit één stuk bestaat en met een werfkraan wordt geplaatst. De kosten liggen hiervoor wel lager.

Voor een gegoten betonkelder moet u dan weer rekenen op een prijs vanaf € 20.000. Maar als u op basis van de kwaliteit van de bouwgrond besluit om een gegoten kelder te bouwen, dan is er veel kans dat u zonder kelder ook een funderingsplaat of zwaardere funderingen nodig hebt. De meerprijs van de kelder komt dus iets lager uit. Een gemetste kelder is iets goedkoper. Aan u dus de keuze of deze investering de moeite waard is.

Q-Building Lommel is uiterst gespecialiseerd in betonbouw en betonkelders. Ons doel is om u een kwalitatieve dienst te leveren.

Ook nood aan wat verkoeling? 

Contacteer ons

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ONZE BLOG

ONS LAATSTE NIEUWS

Contacteer ons

Voor vragen of een offerte op maat: bekijk onze veelgestelde vragen en aarzel niet om ons te contacteren.

CONTACTEREN