Bouwbedrijf voor betonbouw

Betonkelders zijn onze specialiteit

Betonkelders zijn onze specialiteit

Het aanleggen van betonnen kelders is één van onze specialiteiten.

Wij staan paraat voor allerlei grondwerken, het storten en polieren van de vloerplaat, het maken van liftputten en pompputten, tot zelfs het storten van de wanden. Alles wordt consistent met de grootste zorg voorbereid en uitgevoerd.

Onze ervaren projectleiders volgens alles op de voet zodat u in een aanzienlijk korte tijd verder kan met het verdere verloop van uw project.

Ervaren projectleiders volgens alles op de voet, zodat u in een aanzienlijk korte tijd verder kan met het verdere verloop van uw project.

Heeft u hulp nodig bij het bouwen van een kwalitatieve betonkelder?

Goede planning en opvolging

Van kleine woning kelders tot de grootste kelders voor appartementen en ondergrondse parkings: bij ons bent u op het juiste adres. Op zeer korte uitvoeringstermijn proberen wij de klus te klaren met de focus op kwaliteit. Dit mede dankzij de goede planning en opvolging van onze projectleiders kelderbouw.

Eigen werktuigen

Q-Building werkt altijd met eigen werktuigen. Denk maar aan een vrachtwagen met kraan 85T/M, snelmontage kranen van 30m tot 38m, minigravers en verreikers. Hierdoor hebben we steeds werktuigen ter beschikking en kunnen we onze prijzen ook scherp houden.

Verder beschikken wij over een eigen wandbekisting die na elke werf terug naar de depot gaat voor volledig onderhoud, om de kwaliteit van uw betonwanden te blijven garanderen.

ONZE BLOG

ONS LAATSTE NIEUWS

Met ons bouwadvies zijn uw projecten steeds geslaagd.

Contacteer ons

Voor vragen of een offerte op maat: bekijk onze veelgestelde vragen en aarzel niet om ons te contacteren.

CONTACTEREN